Fordi en én time er alt for lidt...

Få 7 dages gratis prøvetræning

Stadig i tvivl?...
Prøv vores opskrift på succesfuld træning

7 dage der giver smil på læben

Start med 7 dages gratis prøvetræning og få svar på om vores opskrift på succesfuld træning falder i din smag. Vi vil nemlig gerne undgå at spilde din tid og dine penge, og giver dig derfor mulighed for at blve helt sikker i dit valg inden du melder dig ind.

Træning skal nemlig ikke føles som en sur pligt eller være noget, der bare skal overstås. Det skal være sjovt, give smil på læben og sved på panden. 

Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe dig med motiverende, sjov og effektiv træning – uanset om du er nybegynder eller elite og ligegyldigt hvilken form du drømmer om at opnå.

Du kommer med i et stærkt fællesskab

Vores medlemmer siger det bedst

Fri oprettelse og 3 ugers gratis basisforløb

VI FØLGER DIG HELE VEJEN I MÅL

Efter dine 7 dages gratis prøvetræning kan du forsætte direkte på vores Intromedlemskab, der giver adgang til alle vores hold, 3 ugers basisforløb og 100 dages personlig trænersupport.

Vi vil nemlig elske at hjælpe dig igennem dine første 100 dages træning og frem til det punkt, hvor træningen og fællesskabet i Wodhouse er blevet til en god vane du ikke kan undvære.

 

INTROMEDLEMSKABET INKLUDERER

  • 7 dages gratis opstart
  • Gratis oprettelse
  • Gratis 3-ugers basisforløb
  • Adgang til +50 hold hver uge
  • Adgang til udendørstræning
  • Fri online yogaundervisning
  • 100 dages trænersupport
  • Gratis kaffe, the og kakao
  • Gratis vand fra koldtvandsautomat
  • Fri parkering lige ved døren
Den rigtigte start får dig helt i mål!

EN god start er vigtig

Crossfit og Funktionel Fitness er for alle – uanset alder, køn eller kondital. Men som med al anden træning er det vigtigt at komme rigtigt fra start. Start derfor i et tempo, der passer til dit træningsniveau og din erfaring.

I startguiden her, kan du se vores forslag til en god træningsstart, hvis du mangler inspiration…

STEP 1
INTROTIMEN "BRING A BUDDY"
Mandag kl. 18:00 og Lørdag kl. 10:30

Prøv din første Workout Of The Day (WOD). Få det første sved på panden og svar på alle dine spørgsmål. Tag gerne en god ven med – for træning i fællesskab er bare sjovere.

STEP 2
BASISFORLØBET
Tirsdag / Torsdag kl. 18:00. Lørdag kl. 10:30

Vores 3-ugers Basisforløb er specialprogrammeret til at få nye medlemmer rigtigt fra start med Crossfit og Funktionel Fitness. Det er her du får lagt et stærkt fundament for resten af din træning.

STEP 3
FUNKTIONEL STYRKETRÆNING
Mandag / Onsdag kl. 08:30 og 19:00. Fredag kl. 08:30 og 17:00

Er det længe siden du har trænet eller mangler du lidt grundstyrke? Så er funktionel styrketræning oplagt at starte med og generelt er det bare et fantastisk supplement til din øvrige træning.

STEP 4
ALLE DE ANDRE HOLD (+50 HVER UGE)
Crossfit, Vægtløftning, Gymnastics, Skills, Yoga, Family, Junior, Masters, Makkerwod, Benchmark....

Når du er kommet godt fra start, er vi klar med mere end 50 ugentlige hold til dig. Tag gerne fat i en af vores trænere og få en snak om hvilke holdtyper, der vil passe bedst til dig og dit træningsmål.

Fællesskabet får dig op af sofaen og afsted

Vi har de bedste ambassadører