har du brug for en pause?

Du skal benytte formularen herunder, hvis du ønsker at sætte dit medlemskab i bero i en periode. Husk at give os besked i god tid, da berosætningsvarslet er løbende måned + en måned.

Beroperioden kan vare fra 4-16 uger og dit medlemskabet aktiveres automatisk efter periodens udløb. Du kan godt aktivere medlemskabet før beroperiodens udløb. Husk at dit medlemskab aktiveres igen, hvis du melder dig ud under en beroperiode.

Ved fremvisning af lægeerklæring, der angiver at der ikke bør trænes i en nærmere angivet periode, kan dit medlemskab sættes i bero gebyrfrit og uden det normale berosætningsvarsel, men i øvrigt jf. nævnte betingelser. 

Skyldes din overvejelser om bero manglende træningslyst eller en mistet motivation, kan vi nemt hjælpe dig tilbage på sporet igen – det kræver blot, at du fortæller os om det og derfor tilbyder vi altid EN GRATIS KONSULTATION inden vi aktiverer din beroperiode.

Her vil vi i fælleskab kunne finde frem til den løsning, der kan kickstarte din træningslyst og motivation igen. Vi ved nemlig, hvor svært det er at komme i gang med træningen igen, hvis du holder pauser i en længere periode.

 

BEROSÆTNINGSFORMULAR

Udfyld formularen her, hvis du vil sætte dit medlemskab i bero

    Årsag til bero:
    Angiv ønsket bero-periode:
    Startdato for bero:
    *Jeg accepterer at berosættelsen koster kr. 200,- og at medlemskabet aktiveres automatisk igen når beroperioden udløber
    *Jeg er bekendt med betingelserne for varsel af berosætning.