100% målrettet og motiverende træning

Smid fedtet og få en stærk krop med en personlig træner

Effektiv og målrettet personlig træning

Opnå dit mål og kom i din drømmeform

Uanset om dit mål er et vægttab, en lavere fedtprocent, større muskler og øget styrke eller du bare vil være mere fit og strammes lidt op er det ikke nemt at komme i mål alene.

Det kræver viden, motivation og masser af støtte. Og det er præcist hvad du får med et personligt træningsforløb og en personlig træner, der kun har ét fokus – nemlig dig og dit mål.

Alle vores personlige træningsforløb inkluderer kostvejledning og vi kan hjælpe alle, uanset alder, køn eller kondital og det vil være en investering med det højeste afkast i form af en sund og flot krop samt masser af energi og overskud.

Vi har hjulpet mange i mål før dig

Vores klienter siger det bedst

 • Jeg har haft svært ved at få trænet regelmæssigt og levet så sundt som jeg gerne vil. Så da en veninde anbefalede mig at prøve et personligt træningsforløb i Wodhouse slog jeg til, med et mål om at abe mig og få min stærke og sunde krop tilbage.

  For mig har den personlige træning været motiverende med mange varierede øvelser og jeg er kommet af med min tidligere hovedpine og rygsmerter. Jeg har tillige tabt 5 kg fedt og har jeg lært at styre min kost. Generelt har jeg fået en sundere livsstil, hvor funktionel træning er en naturlig del af min hverdag.

  Min personlige træner og de trænere jeg har mødt på holdene, har alle været fantastiske professionelle og kompetente. Og Wodhouse er et rigtig rart og trygt træningsmiljø med plads til alle på alle niveauer i alle aldre. Jeg er kun blevet mødt af en naturlig hjælpsomhed fra alle i centeret og det, kombineret med Crossfit og Funktionel træning, har fået “ knækket koden” for mig.

  Mit personlig træningsforløb har været en af de bedste investeringer jeg har gjort i mig selv.

  Mette, 40 år
  Tabte 5 kg og fik mere energi
 • Mit mål med træningen var helt simpelt at smide 10 kg. Jeg startede fra nul på både kondition og muskelmasse og havde meget brug for at se fremgang og blive motiveret i processen, så jeg ikke faldt tilbage på sofaen. Herudover havde jeg en lille frygt for at jeg ville blive stoppet i processen af skader, når vi først begyndte at tage rigtigt fat.

  Min træner, Rasmus var helt fantastisk til at skabe motivation i træningen og holde mig til ilden igennem hele forløbet. Øvelserne skiftede hele tiden og han fandt konstant på nye udfordringer, som gjorde det sjovt og spændende. Vægten i øvelserne var hele tiden tilpasset mit personlige forløb og teknikken blev gennemgået før alle øvelser, så jeg helt undgik skader.

  Jeg nåede at tabe 8 kg på tre måneder. Efterfølgende må jeg dog indrømme, at mit mål var lidt for ensidigt. I stedet for at nå de oprindelige 10 kg har jeg oparbejdet en god grundlæggende kondition, fået øget min muskelmasse betragteligt og er generelt kommet i gang med at røre mig igen. Det er muligt at jeg ikke nåede mit mål på 10 kg, men jeg er kommet i gang med at træne igen og det var langt mere vigtigt.

  Anders, 40 år
  Tabte 8 kg fedt og øgede sin muskelmasse
 • Jeg har desværre altid haft svært ved at få trænet regelmæssigt og har samtidigt haft en tendens til at stoppe når træningen begyndte at føles hård.

  Mit personlige træningsforløb hos Wodhouse har betydet, at jeg har lært at presse mig selv mere i træningen end jeg tidligere har gjort.

  Desuden har træningen og undervisningen undervejs givet mig en mere målrettet tilgang til, hvordan jeg kan træne i forhold til de mål jeg gerne vil opnå.

  Det har for mig også været mere sjovt og personligt og jeg havde også nemmere ved, at holde fast i træningen når der var en aftale med en træner.

  Mit personlig træningsforløb har resulteret i en mere fit krop og mere energi i min dagligdag. Samtidig har det gjort, at jeg nu faktisk får trænet – både alene og på nogle af holdene i Wodhouse.

  Maria, 39 år
  Ville være mere fit
Træning der er 100% personligt tilpasset dig og dit mål

Uanset dit mål har vi en metode der virker

Uanset hvilket mål du ønsker at op, har vi en personlig træner klar til at hjælpe dig.

Alle mål er individuelle og derfor er vores personlige træningsforløb og kostvejledninger også 100% personligt skræddersyet og tilpasset, så de altid matcher mål, motivation og personlige muligheder bedst muligt.

Vi arbejder struktureret og metodisk, men med en fleksibel tilgang, så dit personlige træningsforløb hele tiden tilpasses din løbende udvikling og ikke mindst din (travle) hverdag.

 

HVILKET MÅL SKAL VI NÅ SAMMEN?

VÆGTTAB

Tab fedt uden at miste muskelmasse

Få smidt de ekstra kilo fedt, men behold din muskelmasse og få samtidig alle redskaberne, der skal til for at holde din nye kampvægt resten af livet.

SUND LIVSSTIL

Sov bedre, spis rigtigt og træn optimalt

Bedre humør, mere energi og måske også smide et par kilo? Få lagt fundamentet til en sund og balanceret livsstil og få skiftet dårlige vaner ud med nye gode vaner.

ØGET STYRKE

Få markeret muskler og bliv stærk

Markeret muskler, øget styrke eller muskelmasse? Du får de resultater du ønsker dig og samtidig får du lært, hvordan du selv kan vedligeholde din form fremover.

BESTÅ PRØVEN

Forbered dig rigtigt og bestå din prøve

Få den fysiske form og mentale styrke som du skal bruge for at klare optagelses-kravene hos f.eks. Forvaret, Politiet, Brand, Ambulance og Specialstyrker

PERFORMANCE

Perform bedre i din sport eller på dit job

Eliteatlet eller karrieremenneske? Få redskaberne, der skal til for at performe bedre og blive endnu stærkere i enten din sport eller dit erhverv.

MOTIVATION

Øget mentale styrke og selvmotivation

Motivationscoaching og mental performance-træning gør dig stærkere og mere robust. Du bliver i stand til at indfri de mål du sætter dig, uden at føle pres eller stress.

Du får en komplet træningsløsning

Træning er kun én del af den samlede løsning

Alle vores personlige træningsforløb inkluderer alt hvad du skal bruge for at opnå dit mål. Bl.a. følger der automatisk et fuldt medlemskab i Wodhouse, så du har mulighed for at supplerer den personlige træning så meget du vil.

Wodhouse Gym er et mindre, men meget stærkt træningsfællesskab og du vil opleve en helt særlig stemning og atmosfære, både før, under og efter træningen. Vi bor i centrum af Roskilde og har indrettet os i en tidligere maskinhal, med masser af atmosfære.

Som medlem har du adgang til +50 hold hver uge og mere end 600 kvadratmeter inden- og udendørsarealer specifikt indrettet til Crossfit, Funktionel Fitness og personlig træning.

 

DU FÅR EN KOMPLET PERSONLIG TRÆNINGPAKKE

Personlig træning

100% fokus på dig, dit mål og motivation

1:1 træning med en professionel træner, der sikrer at du yder dit bedste, træner sikkert og med korrekt teknik hele vejen frem til mål.

Træningsprogram

Individuelt, målrettet og effektiv træning

Træningsprogrammet designes specifikt ud fra din målsætning, udgangspunkt og motivation. Det tilpasses løbende, så det hele tiden matcher din udvikling.

Kostvejledning

Nem plan tilpasset dig og din hverdag

Din kostvejledning laves, så den matcher dit mål og din hverdag. Det er hverken en kur eller diæt, men en nem, fleksibel og langstidsholdbar plan.

Vanecoaching

Skift sure pligter ud med gode vaner

Du får lavet en personlige vanestrategi, der hjælper dig dig til at få indarbejdet både søvn, kost og træning som naturlige gode vaner i din hverdag.

Opstartsscreening

Du kommer rigtige start og sikkert i mål

Du får en grundig opstartstest med bl.a. skadesscreening, bodyage-, fedt- og muskelmåling. Alt sammen bruges til at lave den bedste plan til dig.

Konstant tracking

Hold den direkte kurs mod dit mål

Under hele forløbet måler og tracker vi din udvikling. Det er din garanti for at vi hele tiden holder den lige kurs mod dit mål, uden at spilde unødig tid eller energi.

Fri holdtræning

Fri træning alle dage og deltagelse på +50 hold

Træningerne planlægger vi sammen, så de passer ind i din hverdag. Derudover kan du selvtræne fra kl.05-2330 og deltage på mere end 50 forskeligge hold hver uge.

Support 24/7

Støtte og motivering hele vejen til mål

Du har altid adgang til fri telefon- og mailsupport med din træner under hele dit træningsforløb. Alle har brug for støtte og motiveringen undervejs.

Resultatgaranti

Vi laver en plan, der giver dig resultat

Du er i gode hænder hos os og vores metode er efterprøvet og den virker. Følger du vores plan og gør det, der kræves garanterer vi at du får resultat.

En investering med sikkert afkast

Hvad vil du investere i din sundhed?

Du skal kun beslutte hvor mange timer du vil investere i at dit mål.

Alle træningsforløb og -mål er individuelle og vi kan ikke på forhånd sige om dit mål tager 4, 6, 8 eller 12 uger at opnå.

Derfor arbejder vi aldrig med en forudbestemt slutdato, men vurderer istedet løbende din udvikling. Det er din sikkerhed for at du opnår dit mål i et tempo, der passer præcist til dig og din (travle) hverdag.

 

HVOR MANGE TIMER VIL DU INVESTERE I DIN SUNDHED?

12 TIMER

417,- pr. time / 4.999,- pr. mdr.

(inkl. fri hold- og selvtræning)

8 TIMER

499,- pr. time / 3.999,- pr. mdr.

(inkl. fri hold- og selvtræning)

4 TIMER

749,- pr. time / 2.999,- pr. mdr.

(inkl. fri hold- og selvtræning)

2 TIMER

999,- pr. time / 1.999,- pr. mdr.

(inkl. fri hold- og selvtræning)

Vi har kun ét fokus - dig og dit mål

Vi har også en træner til dig

Med personlig træning hos Wodhouse får du adgang til et dedikeret team af personlige trænere, der alle har et solidt teoretisk fundament og en meget bred trænererfaring.

Vi er kvalitetsbevidste nørder, der arbejder målrettet og metodisk, men altid i øjenhøjde. Vi gør os stor umage for at tilpasse hvert enkelt element i dit træningsforløb, så det hele tiden matcher dit niveau og udviklingstempo 

 
 
 
 
 

Per Dam

 • Indehaver af Wodhouse
 • Personlig Træner
 • Holdtræner
 • Crossfit Coach
 • Training For Warriors level 1 og 2 Coach
 • Politifysisk Træner
 • Motivation & Performancecoach
 • Operativ baggrund fra Forsvaret, Politiet og PET.
 
 
 
 
 

Rasmus Nielsen

 • Chrftræner i Wodhouse
 • Personlig Træner
 • Kostvejleder
 • Holdtræner
 • Konkurrece Fitnessatlet
 
 
 
 
 

Hyo Cortzen

 • Crossfit Coach
 • Crossfit Competitors Course Certificeret
 • Idrætsunderviser fra Paul Petersens Idrætsinstitut
 • Parkourinstruktør
 • Yoga og Movement Instruktør
 • Uddannet skuespiller fra Copenhagen International School of Performing Arts
 • Baggrund i elitekarate
 
 
 
 
 

Christian Højmark

 • Holdtræner
 • Personlig Træner
 • Idrætsunderviser fra Paul Petersens Idrætsinstitut