Personlig træning & kostvejledning

Søger du kvikfix eller holdbare resultater?

Kvikfix kan vi ikke hjælpe med, men vi kan hjælpe dig med at opnå den form du drømmer om og vise dig vejen til et sundere liv, med masser af mental energi og fysisk overskud.

Uanset om målet er vægttab, lavere fedtprocent, øget muskelstyrke eller blot et ønske om at blive “strammet lidt op”, skræddersyer vi alle personlige træningsforløb 100% individuelt.

Med en personlig træner får du en professionel træningsnørd, der brænder for at overdænge dig med al sin træningsviden, motivation og personlige støtte.

Hvad siger de andre PT-klienter?

Hvad skal vi hjælpe dig i mål med?

Alle mål er individuelle og dit personlige træningsforløb er altid 100% skræddersyet og tilpasset, så det matcher dit mål, din motivation og din muligheder.

Vi arbejder meget struktureret og metodisk, men altid med en fleksibel tilgang, hvor dit personlige træningsforløb løbende tilpasses til din udvikling og ikke mindst din (travle) hverdag.

Vi er et funktionelt Fitness center >>>

 

DET KAN VI HJÆLPE DIG MED

(flip boxen og læs mere)

SMID FEDTET

Smid fedtet uden at miste din muskelmasse

Få smidt de ekstra kilo fedt, der generer dig, men behold din muskelmasse og få samtidig alle redskaberne, der skal til for at holde din nye kampvægt resten af livet

 

SUNDERE LIVSSTIL

Sov bedre, spis rigtigt og lær at træne optimalt

Bedre humør, mere energi og måske også smide et par kilo? Få lagt fundamentet til en sund og balanceret livsstil og få skiftet dårlige vaner ud med nye gode vaner.

 

ØGET STYRKE

Få større muskelmasse, bliv markeret og meget stærkere

Markeret muskler, øget styrke eller mere muskelmasse? Du får de resultater du ønsker dig og samtidig får du lært, hvordan du selv kan vedligeholde din form fremover.

 

OPTAGELSESPRØVE

Træning til dig, der vil bestå din optagelsesprøve

Træn med tidligere operatører og få den fysiske form og mentale styrke du skal bruge for at klare optagelseskravene hos Forvaret, Politiet, Brand, Ambulance og Specialstyrker.

 

PERFORMANCE

Performancetræning til sport- og erhvervsfolk

Eliteatlet eller karrieremenneske? Få redskaberne, der skal til for at performe bedre og blive endnu stærkere i enten din sport eller dit erhverv.

 

MOTIVATION

Mental styrke og høj selvmotivation

Motivationscoaching og mental performance-træning gør dig stærkere og mere robust. Du bliver i stand til at indfri de mål du sætter dig og lærer at håndtere pres og stress.

 

Du får en komplet træningspakke

Du får en komplet pakkeløsning, der indeholder alt det, der skal til for at komme i mål.

Træningen foregår i vores eget gym, der ligger i centrum af Roskilde. Her har vi indrettet os i en nedlagt maskinhal, der er indrettet specifikt til Crossfit, Funktionel Fitness og personlig træning.

Du vil opleve en helt særlig stemning og atmosfære blandt medlemmer og trænere.

 

ALT DETTE FÅR DU MED

(Flip boxen og læs mere)

Personlig træning

100% fokus på dig, dit mål og motivation

1:1 træning med en professionel træner, der sikrer at du yder dit bedste, træner sikkert og med korrekt teknik hele vejen frem til mål.

Træningsprogram

Individuel, målrettet og 100% effektiv træning

Træningsprogrammet designes specifikt ud fra din målsætning, udgangspunkt og motivation. Det tilpasses løbende, så det hele tiden matcher din udvikling.

Kostvejledning

Effektiv strategi, tilpasset dig og din (travle) hverdag

Din kostvejledning laves, så den matcher dit mål og din hverdag. Det er hverken en kur eller diæt, men en nem, fleksibel og langstidsholdbar plan.

Vanecoaching

Skift sure pligter ud med gode vaner

Du får lavet en personlige vanestrategi, der hjælper dig dig til at få indarbejdet både søvn, kost og træning som naturlige gode vaner i din hverdag.

Opstartsscreening

Vi får dig rigtigt fra start og sikkert i mål

Du får en grundig opstartstest med bl.a. skadesscreening, bodyage-, fedt- og muskelmåling. Alt sammen bruges til at lave den bedste plan til dig.

Konstant tracking

Vi holder dig på kursen til du krydser målstregen

Under hele forløbet måler og tracker vi din udvikling. Det er din garanti for at vi hele tiden holder den lige kurs mod dit mål, uden at spilde unødig tid eller energi.

Fri holdtræning

Fri træning alle dage og deltagelse på +50 hold

Træningerne planlægger vi sammen, så de passer ind i din hverdag. Derudover kan du selvtræne fra kl.05-2330 og deltage på mere end 50 forskeligge hold hver uge.

Support 24/7

Vi støtter og motiverer dig hele vejen mod mål

Du har altid adgang til fri telefon- og mailsupport med din træner under hele dit træningsforløb. Alle har brug for støtte og motiveringen undervejs.

Resultatgaranti

Følg din personlige plan og få resultaterne du drømmer om

Du er i gode hænder hos os og vores metode er efterprøvet og den virker. Følger du vores plan og gør det, der kræves garanterer vi at du får resultat.

Hvor mange timer kan du klemme ind?

Vi kan ikke på forhånd fortælle, hvor lang tid du skal bruge for at komme i mål. Derfor arbejder vi aldrig med en forudbestemt slutdato, men vurderer istedet løbende din udvikling og retter træningen og programmerne til undervejs.

Det er din sikkerhed for at du opnår dit mål i et tempo, der passer præcist til dig og din (travle) hverdag. Du skal blot fortælle os, hvor mange timers træning du kan klemme ind i din hverdag, så skræddersyer vi en personlig løsning til dig. 

Hvilken træner skal hjælpe dig i mål?

Vi har et dedikeret team af personlige trænere, der alle har et solidt teoretisk fundament og en meget bred trænererfaring – alle er kvalitetsbevidste træningsnørder, der arbejder målrettet og metodisk, men altid i øjenhøjde.

Det er din målsætning og personlige ønsker, der afgør, hvilken træner der bedst får dig over målstregen.