Sådan kommer du igang hos Wodhouse Gym

Startguide

Du kan frit vælge at hoppe ind på et af nedenstående trin, eller blot følge hele forløbet, afhængig af hvad som passer til netop dig. 

Trin 1
GRATIS PRØVETIME
Få svar på hvad Crossfit er
Hver mandag kl. 18:00-18:55 afholder vi en gratis prøvetime. Det kræver blot at du tilmelder dig på forhånd herfra.
Trin 2
7 DAGES GRATIS TRÆNING
Prøv det hele gratis inden du melder dig ind
Hvis ikke prøvetimen er nok, kan du prøvetræne GRATIS I 7 DAGE og i dit eget tempo, finde ud af om træningen i Wodhouse er noget for dig. Du tilmelder dig til 7 DAGES GRATIS TRÆNING her.
Trin 4
INTROMÅNED MED 9 TIMERS INTROFORLØB
Få en grundig introduktion og kom rigtigt igang
Intromåneden giver dig adgang til alle vores hold og fr selvtræning. Samtidig får du adgang til vores 9 timers introforløb. Et tilbud til dig, der vil være sikker på at komme rigtigt fra start med din træning. Mere end 80% af deltagerne på vores introforløb træner forsat og regelmæssigt efter 100 dage. Introholdene tilbydes tirsdage, torsdage og lørdage. Du tilmelder dig her.
Trin 3
ERFAREN MED CROSSFIT? - START HER
Hvis du bare gerne vil igang
Hvis du har dyrket Crossfit tidligere kan du blot melde dig ind og begynde og træne med det samme. Du tilmelder dig her.
Trin 5
50 HOLD HVER UGE & FRI SELVTRÆNING
Nu er du igang...
Du kan nu tilmelde dig og deltage på alle hold via vores gratis Booking-App. Fra App’en kan du se, hvem som er dagens træner og herefter følge din træningslog. Du kan også tilmelde dig hold ved at logge ind fra -ikonet øverst på siden.
Kom og prøv om Crossfit er noget for dig...

Træn 7 dage gratis

Crossfit og Funktionel Fitness er træning for ALLE - også dig

Mød dine nye træningskammerater

Alder, vægt eller kondital spiller ingen rolle. Det eneste der tæller er dit personlige træningsmål, din motivation og din lyst til at være en del af et fællesskab. ALLE er derfor velkommen hos Wodhouse Gym og ALLE bidrager med energi, inspiration og træningsglæde til et unikt træningsfællesskab.

Når timen sættes i gang gennemfører motionisten og eliteatleten dagens workout side om side, men begge får lige meget ud af indsatsen fordi dagens workout (wod’en) altid tilpasses det individuelle niveau ved bla. at ændre på øvelsestyperne, belastning, tiden og gentagelserne. 

Hvad er Crossfit og Funktionel Fitness?

Crossfit© er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet. En træning er ofte meget kort pga. den høje intensitet.

Hvad siger medlemmerne?

om Wodhouse Gym...
 • Elsker at komme i Laden med ALLE jer FANTASTISKE mennesker, et unikt sammenhold

  Gitte Madsen
  Wodhouse Gym medlem
 • …Som stadig ny i laden, vil jeg bare sige tak til alle jeg møder dernede. Har ikke mødt andet end søde mennesker, god stemning og højt humør. Fedt at være et sted hvor der er plads til alle trods niveau.

  Troels Lykkegaard
  Wodhouse Gym medlem
 • Min mand og jeg er nye i WodHouse og vi er blevet taget rigtig godt imod. Alle de trænere vi har mødt har været super positive, motiverende og imødekommende. Der er en fed atmosfære og plads til alle uanset størrelse eller kunnen. Jeg vil klart anbefale WodHouse til andre

  Kamilla Bergmann Christensen
  Wodhouse Gym medlem
 • Wodhouse bliver mit foretrukne træningssted, når jeg er i byen! Engageret instruktør, varieret program og god stemning fortjener top karakter.

  Tina Kreutzer
  Wodhouse Gym medlem