Det er fællesskabet, der får dig op af sofaen...

Én prøvetime er slet ikke nok - derfor får du 7 dage...

Crossfit og Funktionel Fitness er træning for ALLE - uanset niveau

ER WODHOUSE DET RIGTIGE MATCH?

Alder, vægt eller kondital spiller ingen rolle. Det eneste der tæller er dit personlige træningsmål, din motivation og din lyst til at være en del af et fællesskab. ALLE er derfor velkommen hos Wodhouse Gym og ALLE bidrager med energi, inspiration og træningsglæde til et unikt træningsfællesskab.

Når timen sættes i gang gennemfører motionisten og eliteatleten dagens workout side om side, men begge får lige meget ud af indsatsen fordi dagens workout (wod’en) altid tilpasses det individuelle niveau ved bla. at ændre på øvelsestyperne, belastning, tiden og gentagelserne. 

 

SE HVORDAN VI FÅR DIG BEDST FRA START

Step 1
7 DAGES GRATIS TRÆNING
Bliv helt sikker inden du melder dig ind
Én prøvetime er slet ikke nok og derfor tilbyder vi altid 7 DAGES GRATIS PRØVETRÆNING. Så kan du – i dit helt eget tempo – finde ud af om træningen og stemningen i Wodhouse er noget for dig. Du tilmelder dig her.
Step 2
2 UGERS GRATIS BASISFORLØB
Giver dig den bedste start
Deltag på vores 2 ugers Basisforløb og kom rigtigt fra start. Mere end 80% af deltagerne på vores basisforløb træner forsat efter 100 dage. Basisforløbet er inkluderet i Intromedlemskabet, som også giver dig GRATIS oprettelse og fri træning med adgang til alle vores øvrige hold Du tilmelder dig her.
Step 3
ALLE DE ANDRE HOLD (+45 HVER UGE)
Plus 100 dages personlig trænersupport
Når du er kommet godt fra start, er vi klar med mere end 45 ugentlige hold til dig. Tag evt. fat i en af vores trænere og få en snak om hvilke holdtyper, der vil passe bedst til dig og dit træningsmål. Uanset dit niveau følges du i dine første 100 dage af en af vores træner, der undervejs være klar med råd og vejledning og løbende vil holde kontakt med dig.

Hvad siger medlemmerne?

om Wodhouse Gym...
 • Elsker at komme i Laden med ALLE jer FANTASTISKE mennesker, et unikt sammenhold

  Gitte Madsen
  Wodhouse Gym medlem
 • …Som stadig ny i laden, vil jeg bare sige tak til alle jeg møder dernede. Har ikke mødt andet end søde mennesker, god stemning og højt humør. Fedt at være et sted hvor der er plads til alle trods niveau.

  Troels Lykkegaard
  Wodhouse Gym medlem
 • Min mand og jeg er nye i WodHouse og vi er blevet taget rigtig godt imod. Alle de trænere vi har mødt har været super positive, motiverende og imødekommende. Der er en fed atmosfære og plads til alle uanset størrelse eller kunnen. Jeg vil klart anbefale WodHouse til andre

  Kamilla Bergmann Christensen
  Wodhouse Gym medlem
 • Wodhouse bliver mit foretrukne træningssted, når jeg er i byen! Engageret instruktør, varieret program og god stemning fortjener top karakter.

  Tina Kreutzer
  Wodhouse Gym medlem