Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wodhousegym.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wodhousegym.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wodhousegym.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Udmeldelsesformular - Wodhousegym

åhh nej.... slår du op med os?

Du skal benytte formularen herunder, hvis du ønsker at melde dig ud af Wodhouse Gym.

Men inden da vil vi være helt sikre på, at vi har gjort alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at opnå (eller komme tilbage til…) de gode og stærke træningsvaner som du måske drømte om, da du startede med at træne sammen med os. 

Uanset årsagen bliver vi nemlig altid kede af det, når medlemmer overvejer at forlade vores fællesskab. Sådan er det altså bare, når alle medlemmer er et navn og et ansigt, og ikke bare et anonymt medlemsnummer.

Skyldes din overvejelser manglende træningslyst eller en mistet motivation, kan vi nemt hjælpe dig tilbage på sporet igen. Det kræver blot, at du fortæller os om det – og lige netop derfor tilbyder vi altid EN GRATIS KONSULTATION inden vi siger helt farvel til dig.

Med en GRATIS KONSULTATION kan vi i fælleskab finde frem til lige netop den løsning, der kan kickstarte din træningslyst og motivation igen. Vi ved nemlig, hvor svært det er at komme i gang med træningen igen, hvis først udmeldelsen er sendt.

 

UDMELDELSESFORMULAR
Udfyld formularen her, hvis du vil udmeldes

    Årsag til udmeldelse:
    Dato for udmeldelse:
    *Jeg er bekendt med at genindtræde på et senere tidspunkt kan være dyrere. Det er den til enhver tid glædende listepriser som vil være min pris ved genindtrædelse.
    *Jeg er blevet gjort bekendt med, at jeg som alternativ kunne sætte mit medlemskab i bero fra dette link.
    *Jeg er bekendt med betingelserne for gældende udmeldelsessesfrister.