Fordi træning skal være sjovt og effektivt...

Crossfit & Funktionel Fitness

Stadig i tvivl?...
Wodhouse er Roskilde's eneste godkendte CrossFit® Affiliate.

Crossfit

Crossfit er en fantastisk træningsform, der er lige så sjov og effektiv som den er hård. Og fordi CrossFit er for alle – uanset alder, kondital eller træningsniveau – og alle træner side om side og hjælper hinanden undervejs i dagens workout. Det giver en helt unik atmosfære med masser af fællesskab og kammeratskab. Vi betragter CrossFit som en ultimativ træningsform, fordi den kombinerer, styrke-, konditions- og smidighedstræning på en intensiv og effektiv måde, hvor alle muskelgrupper aktiveres og forbrændingen boostes til tårnhøje niveauer.

Effektiv varierende træning og motion for alle - på alle niveauer...

Målsætningen med Crossfit er optimal fitness! For at forstå hvorfor Crossfit er bygget op som beskrevet i “Hvad er CrossFit”, bliver man nødt til at definere fitness. Hvad er det at være fit, og hvilke kriterier stiler vi efter i Crossfit? 

Crossfit ser det at være fit som en alsidighed i evner. Det er ikke nok kun at kunne løbe hurtigt og langt eller være stærk. Crossfit stiller 10 kriterier op som de definerer fitness udfra: Udholdenhed (cardio), stamina, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, agility og præcision. Alle disse kriterier skal trænes ligeligt og derud fra er de berømte WODs opstået. Vores speciale er, at undgå at specialisere os. Hvis vi specialiserer os i f.eks. udholdenhed mangler vi hurtigt det eksplosive. Træningen varierer derfor meget og man træner kroppen på forskellige måder hele tiden.

Vi tilbyder skræddersyet personlige forløb på alle niveauer...

Personlig Træning

Hos Wodhouse Gym tilbyder vi Personlige træningsforløb. Vi er specialister i at guide dig igennem din træning og sørge for en kostplan, der virker for dig. Vi er unikke på det punkt, at vi ikke kun er teoretiske, men også praktiske. Alle vores personlige trænere har mange års erfaring med træning på egen krop, hvoraf flere på elite-niveau og i forbindelse med krævende jobs i specialenheder ved Forsvaret og Politiet.

Vi tilbyder specialdesignede forløb til grupper som har særlige behov og ønsker...

Lukkede firma- og erhvervs-forløb

Wodhouse Gym tilbyder lukkede firma- og erhvervsforløb. Disse forløb kan være sammensat som lukkede holdtræninger, personlig træning og mental coaching evt. kombineret med erhvervs-networking for flere virksomheder samtidig.

Du vil kunne træne på lukkede hold sammen med andre erhvervsfolk og vil både før, under og efter træning have mulighed for god networking, med udveksling af både trænings- og erhvervsmæssige erfaringer og viden. Kontakt os for mere information om vores firma- og erhvervsforløb.